Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

De taken bij de Jeugdcommissie zijn enigszins herverdeeld, er zijn nog wel enkele vacatures
 

 
 
 
De jeugdafdeling is verreweg de grootste afdeling binnen onze vereniging, de jeugdcommissie behartigd de belangen van die doelgroep. Die commissie is redelijk van omvang, maar aanvullingen zijn zeker nog gewenst. Vanwege het doorstromen van afdelingscoördinator Herlina den Breeje naar het hoofdbestuur en het bestaan van nog niet ingevulde functies, zijn de werkzaamheden in beperkte mate herverdeeld.

Zo heeft Helene Kelders naast de JO8- en JO9-afdeling nu ook de JO10-afdeling onder haar hoede genomen, heeft Walfred Smetsers de JO11-afdelign behouden en behartigd hij nu ook de belangen van de JO12- en JO13-affdeling. Jan van Hoogstraten is interim coördinator van de JO17- en JO19-afdelingen en diezelfde rol speelt Mark van Uden voor de meisjes-afdeling.

Die waarnemende rollen ziet de jeugdcommissie graag structureel ingevuld worden en zij doet dan ook een beroep op de leden van de vereniging en hun achterban om gezamenlijk daar invulling aan te geven. Heb je interesse, wil je weten wat de werkzaamheden inhouden of wil je iemand voordragen, neem dan contact op met iemand van de jeugdcommissie of loop op zaterdag even in de bestuurskamer/wedstrijdsecretariaat naar binnen.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :