Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Alle spelers/speelsters met geboortejaar 2003 moeten het verplichte spelregelbewijs gaan behalen
 

 
 
 
Ook bij aanvang van het voetbalseizoen 2020/2021 staat het verplichte spelregelbewijs voor spelers van de JO17- en MO17-categorie, die geboren zijn in 2003, weer op het programma. De spelers en speelsters die het betreft zullen binnenkort via een mailbericht de uitnodiging daarvoor ontvangen. Iedereen heeft de rest van het seizoen de tijd om het “diploma” te halen, bij aanvang van het nieuwe seizoen moet iedereen in het bezit zijn van het spelregelbewijs om aan officiële wedstrijden te mogen deelnemen.

Degene die zich alvast willen verdiepen in het spelregelbewijs, kunnen de website van de KNVB raadplegen of gaan direct naar Voetbalmasterz .

De KNVB wil met het spelregelbewijs bereiken dat alle jeugdspelers vertrouwd gemaakt worden met de regels en hen daarmee meer inzicht én begrip geeft voor beslissingen van de scheidsrechter. Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren (tegenwoordig JO17 en MO17) verplicht het spelregelbewijs te halen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :